Zapisy dzieci do klas I już trwają. Zapraszamy!
Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

 

PONIEDZIAŁEK 24.03.2025

ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ, JAJKIEM I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER. GLUTEN, ŚMIETANA

PIEROGI RUSKIE

WODA Z CYTRYNĄ

200-300  ml

 

120-180 g

150-200 ml

WTOREK 25.03.2025

ZUPA GROCHOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER

GULASZ WOŁOWY Z KUKURYDZĄ I CZERWONĄ FASOLĄ ZAWIERA GLUTEN

KASZA JĘCZMIENNA ZAWIERA GLUTEN

BROKUŁY Z MASŁEM

KOMPOT TRUSKAWKOWY

200-300  ml

        70-100 g 

80-120 g

75-100 g

150-200 ml

ŚRODA 26.03.2025

KREM Z PIECZAREK Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN, JAJKO, ŚMIETANA, MASŁO
PIECZEŃ RZYMSKA ZAWIERA GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

BURACZKI ZASMAŻANE

KOMPOT AGRESTOWY

200-300  ml
    

70-100 g
130-200 g

        75-100 g
   150-200 ml

CZWARTEK 27.03.2025

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ

PANIEROWANY KOTLET Z PIERSI Z KURCZAKA  ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

KOMPOT MALINOWY

200-300 ml

70-100 g

150-200 ml

PIĄTEK 28.03.2025

ZUPA FASOLOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA  SELER

MAKARON ZAPIEKANY Z ŁOSOSIEM ZE SZPINAKIEM W SOSIE BESZAMELOWYM ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANA

KOMPOT WIŚNIOWY

200-300  ml

      

     180-250 g

150-200 ml

PONIEDZIAŁEK 31.03.2025

KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z POREM Z ZIEMNIAKAMI  ZAWIERA SELER, GLUTEN, MASŁO, ŚMIETANA

MAKARON SPAGETTI Z SOSEM NAPOLI ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO, SER ŻÓŁTY

WODA Z CYTRYNĄ

 200-300  ml

 

180-250 g

150-200 ml

WTOREK 01.04.2025

ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANA, SER ŻÓŁTY

KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM ZAWIERA GLUTEN

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

MARCHEWKA GOTOWANA Z MASŁEM

KOMPOT MALINOWY

200-300  ml

 

70-100 g

130-200 g

75-100 g

  150-200 ml

ŚRODA 02.04.2025

KRUPNIK Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA  SELER, GLUTEN

PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM  ZAWIERA GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

OGÓREK KONSERWOWY Z PAPRYKĄ I MARCHEWKĄ

KOMPOT WIŚNIOWY

  200-300  ml

70-100 g

130-200 g

75-100 g

150-200 ml

CZWARTEK 03.04.2025

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER

POTRAWKA Z KURCZAKA ZAWIERA GLUTEN, SELER

RYŻ

SURÓWKA Z SELERA Z JABŁKIEM  ZAWIERA ŚMIETANĘ, JOGURT NATURALNY

KOMPOT PORZECZKOWY

200-300  ml

70-100 g

60-100 g

75-100 g

150-200 ml

PIĄTEK 04.04.2025

KREM Z BROKUŁÓW Z MAKARONEM  ZAWIERA SELER, GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANĘ

KOTLET MIELONY Z RYBY ZAWIERA GLUTEN, JAJKO, MINTAJ, MORSZCZUK

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

KOMPOT AGRESTOWY

200-300 ml

 

60-90 g

130-200 g

150-200 ml

Skład potraw dostępny na życzenie rodziców w sekretariacie

 

 

Data dodania: 2020-09-30 17:59:01
Data edycji: 2025-03-21 21:40:24
Ilość wyświetleń: 14047

Konkursy

Zgłoś się do konkursu szkolnego! Nabór trwa jeszcze kilka dni!
Więcej informacji

Kalendarz

Marzec 2025
NdzPnWtŚrCzwPtSob
2324252627281
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Dzisiaj: Sobota, Marzec 29, 2025
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej