ZUPA GULASZOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN 200-300 ml
RACUCHY Z JABŁKIEM ZAWIERA GLUTEN, JAJKO, MLEKO 120-180 g
JOGURT ACTIMEL 100 ml
WODA Z CYTRYNĄ 150-200 ml
KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, GLUTEN, JAJKO, ŚMIETANĘ, MASŁO 200-300 ml
KURCZAK PIECZONY 100-140 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
SURÓWKA Z OGÓRKA ŚWIEŻEGO Z RZODKIEWKĄ 75-100 g
KOMPOT PORZECZKOWY 150-200 ml
ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
MAKARON SPAGETTI Z SOSEM BOLOGNESE ZAWIERA GLUTEN, JAJKO, SER ŻÓŁTY 180-250 g
KOMPOT AGESTOWY 150-200 ml
ZUPA PIECZARKOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
SCHAB PIECZONY W SOSIE WŁASNYM ZAWIERA GLUTEN 70-100 g
KASZA BULGUR ZAWIERA GLUTEN 80-120 g
BURACZKI ZASMAŻANE ZAWIERAJĄ ŚMIETANĘ, GLUTEN, MASŁO 75-100 g
KOMPOT MALINOWY 150-200 ml
ZUPA NEAPOLTAŃSKA Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, GLUTEN, JAJKO, SER ŻÓŁTY, ŚMIETANĘ 200-300 ml
KOTLET MIELONY Z RYBY ZAWIERA GLUTEN, JAJKO 60-90 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
OGÓREK MAŁOSOLNY
KOMPOT WIŚNIOWY 150-200 ml
ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
FASOLKA PO BRETOŃSKU ZAWIERA GLUTEN 150-220 g
BUŁKA PSZENNA ZAWIERA GLUTEN 50 g
SOCZEK KUBUŚ OWOCOWO-WARZYWNY 300 ml
WODA Z CYTRYNĄ 150-200 ml
ROSÓŁ Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, GLUTEN, JAJKO 200-300 ml
KOTLET MIELONY ZAWIERA GLUTEN, JAJKO 70-100 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
SAŁATA LODOWA Z SOSEM VINEGRET 75-100 g
KOMPOT PORZECZKOWY 150-200 ml
ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
POTRAWKA Z KURCZAKA ZAWIERA GLUTEN, ŚMIETANĘ, SELER 70-100 g
RYŻ 60-100 g
SURÓWKA Z MARCHWI Z JABŁKIEM ZAWIERA ŚMIETANĘ, JOGURT NATURALNY 75-100 g
KOMPOT AGESTOWY 150-200 ml
KREM Z CUKINII Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, MASŁO, GLUTEN 200-300 ml
GOŁĄBKI Z MŁODEJ KAPUSTY Z RYŻEM ZAWIERAJĄ GLUTEN, JAJKO 70-100 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
KOMPOT MALINOWY 150-200 ml
ZUPA FASOLOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
STRIPSY Z DORSZA ZAWIERAJĄ GLUTEN, JAJKO 60-90 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY 75-100 g
KOMPOT WIŚNIOWY 150-200 ml
Skład potraw dostępny na życzenie rodziców w sekretariacie
81-506 Gdynia
ul. Halicka 8