Zebrania z rodzicami uczniów klas II-VIII - poniedziałek, 15 września. Klasy II-IV godzina 16:30, klasy V-VIII godzina 18:00. Do zobaczenia!
Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK 01.09.2025 (obiad tylko dla przedszkola francuskiego)

ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER,  ŚMIETANĘ

JAJKO SADZONE

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

MARCHEW Z GROSZKIEM ZAWIERAJĄ MLEKO 

WODA Z CYTRYNĄ

  200  ml

          50-60 g

             130 g

               75 g

          150 ml

WTOREK 02.09.2025

ZUPA Z CZERWONEJ SOCZEWICY Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER

RISOTTO Z WARZYWAMI  ZAWIERA  SELER

RYŻ

KOMPOT TRUSKAWKOWY

  200-300  ml

      120-180 g 

60-100 g

150-200 ml

ŚRODA 03.09.2025

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN, JAJKO

KOTLET MIELONY  ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY 

KOMPOT MALINOWY

200-300  ml
 70-100 g
130-200 g

        75-100 g
   150-200 ml

CZWARTEK 04.09.2025

ZUPA PIECZARKOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ
MAKARON SPAGETTI Z SOSEM BOLOGNESE ZAWIERA GLUTEN, JAJKO, SER ŻÓŁTY

KOMPOT AGRESTOWY

200-300 ml

180-250 g

150-200 ml

PIĄTEK 05.09.2025

KREM Z ZIELONEGO GROSZKU Z MAKARONEM ZAWIERA  SELER, GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANĘ

DORSZ SMAŻONY ZAWIERA  GLUTEN

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z OGÓRKA KONSERWOWEGO, PAPRYKI I MARCHEWKI

KOMPOT WIŚNIOWY

200-300  ml

 

60-90 g

130-200 g

75-100 g

150-200 ml

PONIEDZIAŁEK 08.09.2025

ZUPA MEKSYKAŃSKA Z SOCZEWICĄ I BATATAMI  ZAWIERA SELER

MAKARON Z TRUSKAWKAMI I ŚMIETANĄ ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO

WODA Z CYTRYNĄ

 200-300  ml

120-180 g

150-200 ml

WTOREK 09.09.2025

ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA  SELER, ŚMIETANĘ

GULASZ WIEPRZOWY  ZAWIERA GLUTEN

KASZA JĘCZMIENNA ZAWIERA GLUTEN

BUKIET WARZYW Z MASŁEM

KOMPOT WIŚNIOWY

200-300 g

70-100 g

80-120 g

75-100 g

  150-200 ml

ŚRODA 10.09.2025

ROSÓŁ Z MAKARONEM Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, GLUTEN, JAJKO

PANIEROWANY KOTLET Z PIERSI Z KURCZAKA ZAWIERA GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

MIZERIA Z OGÓRKA ŚWIEŻEGO ZAWIERA ŚMIETANĘ

KOMPOT MALINOWY

  200-300  ml

70-100 g

130-200 g

75-100 g

150-200 ml

CZWARTEK 11.09.2025

ZUPA KALAFIOROWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER,  ŚMIETANĘ

PIECZEŃ RZYMSKA ZAWIERA GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

BURACZKI ZASMAŻANE ZAWIERAJĄ GLUTEN, MASŁO

KOMPOT PORZECZKOWY

200-300  ml

70-100 g

130-200 g

75-100  g

150-200 ml

PIĄTEK 12.09.2025

KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z MAKARONEM  ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN, JAJKO, MASŁO

KOTLET MIELONY Z RYBY ZAWIERA GLUTEN, JAJKO, MINTAJ, MORSZCZUK

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

KOMPOT AGRESTOW

200-300 ml

 

60-90 g

130-200 g

75-100 g

150-200 ml

Skład potraw dostępny na życzenie rodziców w sekretariacie

 

Data dodania: 2020-09-30 17:59:01
Data edycji: 2025-08-27 13:50:17
Ilość wyświetleń: 16230
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej