Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK 15.09.2025

ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER,  ŚMIETANĘ

FASOLKA PO BRETOŃSKU ZAWIERA GLUTEN

BUŁKA PSZENNA ZAWIERA GLUTEN

WINOGRONA 

WODA Z CYTRYNĄ

  200-300  ml

      150-220 g

               50 g

              100 g

   150-200 ml

WTOREK 16.09.2025

KREM Z CUKINII Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANA, GLUTEN

KURCZAK PIECZONY

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z OGÓRKA Z POMIDOREM Z OLIWĄ

KOMPOT TRUSKAWKOWY

  200-300  ml

      100-140 g 

130-200 g

75-100 g

150-200 ml

ŚRODA 17.09.2025

ŻUREK Z JAJKIEM I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN, ŚMIETANĘ

INDYK PIECZONY W SOSIE WŁASNYM  ZAWIERA  GLUTEN

RYŻ

FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ ZAWIERA  GLUTEN, MASŁO

KOMPOT MALINOWY

200-300  ml
 70-100 g
60-100 g

        75-100 g
   150-200 ml

CZWARTEK 18.09.2025

KRUPNIK Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN
GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ ZAWIERAJĄ GLUTEN, JAJKO

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

KOMPOT AGRESTOWY

200-300 ml

120-180 g

130-200 g

150-200 ml

PIĄTEK 19.09.2025

 

KAPUŚNIAK Z KAPUSTY ŚWIEŻEJ Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER

MAKARON ZAPIEKANY Z ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM W SOSIE BESZAMELOWYM ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANĘ

KOMPOT WIŚNIOWY

200-300  ml

180-250 g

150-200 ml

PONIEDZIAŁEK 22.09.2025

ZUPA GULASZOWA Z ZIEMNIAKAMI  ZAWIERA SELER, GLUTEN

PIEROGI RUSKIE ZAWIERAJĄ  GLUTEN, JAJKO, TWARÓG

ŚLIWKI

WODA Z CYTRYNĄ

 200-300  ml

120-180 g

50 g

150-200 ml

WTOREK 23.09.2025

KREM Z BROKUŁÓW Z MAKARONEM ZAWIERA  SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN, JAJKO

PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM  ZAWIERA GLUTEN

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

KOMPOT WIŚNIOWY

 

      200-300 g

70-100 g

130-200 g

75-100 g

  150-200 ml

ŚRODA 24.09.2025

ZUPA ZIEMNIACZANA ZAWIERA SELER

GULASZ WOŁOWY Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ ZAWIERA GLUTEN

KASZA GRYCZANA

BROKUŁY Z MASŁEM

KOMPOT MALINOWY

  200-300  ml

70-100 g

80-120 g

75-100 g

150-200 ml

CZWARTEK 25.09.2025

ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM ZAWIERA SELER,  ŚMIETANĘ, SER ŻÓŁTY, MASŁO

KOTLET SCHABOWY ZAWIERA JAJKO, GLUTEN

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

SAŁATA Z OGÓRKIEM I SZCZYPIORKIEM ZE ŚMIETANĄ

KOMPOT PORZECZKOWY

200-300  ml

 

70-100 g

130-200 g

75-100  g

150-200 ml

PIĄTEK 26.09.2025

BARSZCZ ZABIELANY Z ZIEMNIAKAMI  ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ

DORSZ PO GRECKU (Z WARZYWAMI) ZAWIERA GLUTEN

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO

KOMPOT AGRESTOWY

200-300 ml

120-180 g

130-200 g

150-200 ml

Skład potraw dostępny na życzenie rodziców w sekretariacie

 

 

Data dodania: 2020-09-30 17:59:01
Data edycji: 2025-09-12 10:36:55
Ilość wyświetleń: 16501
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej