Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK 20.11.2023

ŻUREK Z JAJKIEM, BIAŁĄ KIEŁBASĄ I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN, ŚMIETANĘ 200-300  ml

RACUCHY Z JABŁKIEM ZAWIERAJĄ  GLUTEN, JAJKO, MLEKO 120-180 g

ACTIMEL ZAWIERA MLEKO 100 ml

WODA Z CYTRYNĄ 150-200 ml

 

WTOREK 21.11.2023

ZUPA POROWA Z RYŻEM  ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300  ml

KURCZAK PIECZONY 70-100 g

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g

MARCHEW Z JABŁKIEM ZAWIERA ŚMIETANĘ, JOGURT NATURALNY 75-100 g

KOMPOT AGRESTOWY 150-200 ml

 

ŚRODA 22.11.2023

BARSZCZ ZABIELANY Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANA 200-300  ml

GULASZ WOŁOWY Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ ZAWIERA GLUTEN 70-100 g

KASZA BULGUR ZAWIERA GLUTEN 80-120 g

FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ ZAWIERA GLUTEN, MASŁO 75-100 g

KOMPOT PORZECZKOWY 150-200 ml

 

CZWARTEK 23.11.2023

KREM Z BROKUŁÓW Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN, JAJKO 200-300  ml

KOTLET MIELONY ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO 70-100 g

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY 75-100 g

KOMPOT MALINOWY 150-200 ml

 

PIĄTEK 24.11.2023

ZUPA FASOLOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA  SELER 200-300  ml

MAKARON ZAPIEKANY Z ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM W SOSIE BESZAMELOWYM

 ZAWIERA  GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANĘ 180-250 g

KOMPOT WIŚNIOWY 150-200 ml

                                                                                                                        

PONIEDZIAŁEK 27.11.2023

KRUPNIK Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN 200-300  ml

PIEROGI Z MIĘSEM ZAWIERAJĄ GLUTEN, JAJKO 120-180 g

JABŁKO 150 g

WODA Z CYTRYNĄ 150-200 ml

 

WTOREK 28.11.2023

ZUPA KALAIFOROWA Z ZIEMNIAKAMI  ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300  ml

KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM ZAWIERA GLUTEN 70-100  g

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ 75-100 g

KOMPOT AGRESTOWY 150-200 ml

 

ŚRODA 29.11.2023

KREM Z CUKINII Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN 200-300  ml

RISOTTO Z WARZYWAMI ZAWIERA GLUTEN, SELER 120-180 g

RYŻ 60-100 g

KOMPOT PORZECZKOWY 150-200 ml

 

CZWARTEK 30.11.2023

ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI  ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300  ml

GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ ZAWIERA GLUTEN, JAJKO 120-180 g

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g

KOMPOT MALINOWY 150-200 ml

 

PIĄTEK 01.12.2023

ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM ZAWIERA  SELER, MASŁO, ŚMIETANĘ, JAJKO, GLUTEN, SER ŻÓŁTY 200-300 ml

DORSZ SMAŻONY ZAWIERA  GLUTEN 60-90 g

ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g

SURÓWKA Z BURAKÓW ZAWIERA ŚMIETANĘ I JOGURT NATURALNY 75-100 g

KOMPOT WIŚNIOWY 150-200 ml

 

Skład potraw dostępny na życzenie rodziców w sekretariacie

Data dodania: 2020-09-30 17:59:01
Data edycji: 2023-11-18 16:12:51
Ilość wyświetleń: 7585
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej