ŻUREK Z JAJKIEM, BIAŁĄ KIEŁBASĄ I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN, ŚMIETANĘ 200-300 ml
RACUCHY Z JABŁKIEM ZAWIERAJĄ GLUTEN, JAJKO, MLEKO 120-180 g
ACTIMEL ZAWIERA MLEKO 100 ml
WODA Z CYTRYNĄ 150-200 ml
ZUPA POROWA Z RYŻEM ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
KURCZAK PIECZONY 70-100 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
MARCHEW Z JABŁKIEM ZAWIERA ŚMIETANĘ, JOGURT NATURALNY 75-100 g
KOMPOT AGRESTOWY 150-200 ml
BARSZCZ ZABIELANY Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANA 200-300 ml
GULASZ WOŁOWY Z CZERWONĄ FASOLĄ I KUKURYDZĄ ZAWIERA GLUTEN 70-100 g
KASZA BULGUR ZAWIERA GLUTEN 80-120 g
FASOLKA SZPARAGOWA Z BUŁKĄ TARTĄ ZAWIERA GLUTEN, MASŁO 75-100 g
KOMPOT PORZECZKOWY 150-200 ml
KREM Z BROKUŁÓW Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN, JAJKO 200-300 ml
KOTLET MIELONY ZAWIERA GLUTEN, JAJKO 70-100 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY 75-100 g
KOMPOT MALINOWY 150-200 ml
ZUPA FASOLOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER 200-300 ml
MAKARON ZAPIEKANY Z ŁOSOSIEM I SZPINAKIEM W SOSIE BESZAMELOWYM
ZAWIERA GLUTEN, JAJKO, MASŁO, ŚMIETANĘ 180-250 g
KOMPOT WIŚNIOWY 150-200 ml
KRUPNIK Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, GLUTEN 200-300 ml
PIEROGI Z MIĘSEM ZAWIERAJĄ GLUTEN, JAJKO 120-180 g
JABŁKO 150 g
WODA Z CYTRYNĄ 150-200 ml
ZUPA KALAIFOROWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
KARKÓWKA PIECZONA W SOSIE WŁASNYM ZAWIERA GLUTEN 70-100 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ 75-100 g
KOMPOT AGRESTOWY 150-200 ml
KREM Z CUKINII Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ, GLUTEN 200-300 ml
RISOTTO Z WARZYWAMI ZAWIERA GLUTEN, SELER 120-180 g
RYŻ 60-100 g
KOMPOT PORZECZKOWY 150-200 ml
ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI ZAWIERA SELER, ŚMIETANĘ 200-300 ml
GOŁĄBKI Z KASZĄ GRYCZANĄ ZAWIERA GLUTEN, JAJKO 120-180 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
KOMPOT MALINOWY 150-200 ml
ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM ZAWIERA SELER, MASŁO, ŚMIETANĘ, JAJKO, GLUTEN, SER ŻÓŁTY 200-300 ml
DORSZ SMAŻONY ZAWIERA GLUTEN 60-90 g
ZIEMNIAKI ZAWIERAJĄ MLEKO 130-200 g
SURÓWKA Z BURAKÓW ZAWIERA ŚMIETANĘ I JOGURT NATURALNY 75-100 g
KOMPOT WIŚNIOWY 150-200 ml
Skład potraw dostępny na życzenie rodziców w sekretariacie
81-506 Gdynia
ul. Halicka 8